BRUSSEL _ Federaal minister van Ambtenarenzaken Luc Van den Bossche voelt zich onrecht aangedaan door het onderzoek van Alain Destexhe naar de beste internet-minister. De PRL-senator meent dat Van den Bossche zwak scoort.
Het klopt dat Van den Bossche geen website heeft, maar Destexhe is wel vergeten dat de minister onlangs door een vakblad is uitgeroepen tot cyber-minister bij uitstek, aldus zijn woordvoerder.

Hij wijst erop dat het elektronisch verkeer van de minister met de personeelsleden en de bevolking zeer intensief is. Ook met de naaste medewerkers verloopt het e mail-verkeer zeer efficiënt.

Van den Bossche heeft geen website, maar de dienst ambtenarenzaken wel. Bovendien heeft de minister zelf twee sites geopend. Op de site van Selor (het voormalige Vast Wervingssecretariaat) worden alle vacatures bekendgemaakt en kan ook on line voor de examens worden ingeschreven (www.selor.be). En onlangs werd www.copernic-us.be geopend waar alle informatie te vinden is over de veranderingen in de federale administratie.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in