GENEVE _ De Monegaskische prinses Stéphanie Grimaldi heeft een nieuwe vriend, de 46-jarige olifantentemmer Franco Knie. Een Zwitserse krant heeft de verhouding geopenbaard omdat Knie bekend maakte dat hij zijn vrouw Claudine verlaat.
De verhouding tussen de olifantentemmer en de prinses dateert al van voor Knies bekendmaking. Prinses Stéphanie zou de afgelopen twee maanden met het circus Knie zijn meegetrokken in een caravan. De moeder van de temmer, Tina Knie, heeft een Zwitsers dagblad verzekerd dat de liefdesrelatie afgelopen zomer is begonnen.

Stéphanie's drie kinderen uit eerdere verbintenissen Louis (7) Pauline (6) en Camille (3) reizen ook mee. De kleuter Pauline is bijzonder dol op olifanten en heeft in het circus een rol in een van de nummers gekregen.

De 36-jarige prinses heeft Knie twee jaar geleden in Monaco leren kennen toen ze hem de onderscheiding voor de beste dierentemmer uitreikte. De prijs is een belangrijke blijk van erkenning in Monaco mede omdat de regerende vorst, Stéphanie's vader prins Rainier, een groot circusliefhebber is.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in