FLORIDA - Renee en Winston Brewster, een diepgelovig koppel uit Marion County in Florida hebben Jezus zien verschijnen. Hij verscheen toen de vrouw aardappelsla aan het maken was.
Renee was met tegenzin begonnen aan het maken van de aardappelsla, een gerecht dat normaal gezien door een ander lid van de kerkgemeenschap wordt bereid. Omdat ze zich niet op haar gemak voelde, vroeg ze naar eigen zeggen aan god om een teken.

Vervolgens sneed ze een eerste aardappel doormidden. Ze gooide hem echter weg omdat hij er rot uitzag. Haar 10-jarige kleindochter zag echter een afbeelding van Jezus in de aardappel. Toen de vrouw de aardappel opnieuw inspecteerde herkende ook zij een afbeelding van Jezus aan het kruis.

Haar man Winston besloot de aardappelhelft in te vriezen. De rest van de aardappels werd gebruikt voor de aardappelsla die werd geserveerd tijdens een maaltijd voor minderbedeelden.

Renee ziet de verschijning als een bevestiging van haar geloof. 'Ik wil dat de mensen weten dat god vandaag nog steeds zo echt is als vroeger, en dat hij kan verschijnen wanneer hij dat wenst.'