Kevin Garnett krijgt meeste stemmen voor All Star Game
Kevin Garnett heeft het meeste stemmen achter zijn naam gekregen voor het All Star Game tussen Oost en West van 17 februari in New Orleans. Dat maakte de NBA bekend.
De sterspeler van Boston kreeg van de internetgebruikers 2.399.148 stemmen, wat het op vijf na hoogste aantal ooit is in dit populair referendum. LeBron James van Cleveland (2.108.831) en Dwight Howard van Orlando (2.066.991) staan ook in de top 3.

Garnett, James en Howard, drie spelers die actief zijn in de Eastern Conference, krijgen in hun All Star team gezelschap van Dwyane Wade (Miami) en Jason Kidd (New Jersey). Tony Parker kreeg verrassend genoeg niet voldoende stemmen om als titularis te mogen starten. De Fransman van de Spurs moet nu hopen dat hij als invaller wordt opgevist door de NBA-trainers.

In het Westen kozen de meeste stemmers voor Kobe Bryant. Het gezicht van de Lakers werd 2.004.940 keer aangeduid. Daarmee haalde hij het voor Denverman Carmelo Anthony (1.723.701). De Chinees Yao Ming (Houston), Tim Duncan (San Antonio) en Allen Iverson (Denver) zijn de andere namen voor het westelijke team.