Presentatrice op de vingers getikt na 'onthullingen' over Mariah Carey
Foto: © Photo News

Mariah Carey zou tijdens haar optreden op de Britse X Factor zondagavond weer eens de diva uitgehangen hebben. 'Ik heb al heel wat verhalen gehoord over de zangeres, en ze bleken allemaal waar te zijn', wist tv-presentatrice Kate Garraway te melden. Jammer genoeg had Garraway haar informatie niet uit eerste hand.

'De zangeres had twee mensen bij zich om haar op de zetel te helpen. Er waren ook medewerkers die de hele tijd op toezagen dat Carey vanuit de juiste hoek gefilmd werd', aldus Garraway in een column. 'Mariah zelf was ontzettend vriendelijk, maar haar entourage was belachelijk uitgebreid', zo ging ze verder. 'Ze had meer mensen bij zich dan wij in dienst hebben voor het hele programma. En om het plaatje af te maken, bracht de zangeres ook nog eens haar eigen toiletpapier mee.'

Britse krant The Mirror kwam echter te weten dat Garraway na die onthullingen op de vingers getikt werd door tv-station GMTV. Garraway zou zelf niet aanwezig geweest zijn in de studio toen Carey daar was en de informatie die ze had, klopte niet. Zo zou de 'uitgebreide entourage' in werkelijkheid een koor geweest zijn. 

Carey zelf laat natuurlijk wel regelmatig van zich spreken. Afgelopen weekend haalde ze nog het nieuws door 833.000 euro uit te geven tijdens een vierdaags tripje in Londen. Ze gaf onder meer 222.000 euro uit aan haar overnachtingen in het Dorchesterhotel, waar ze de volledige bovenste verdieping huurde. En in de nachtclub waar ze een feestje gaf, stond er voor 277.000 euro champagne op tafel in de VIP-ruimte.