Op een voetpad in Blegny, in de provincie Luik, is vannacht het lijk van een man ontdekt. Het slachtoffer, van Indiase oorsprong, was geraakt door meerdere kogels. De eerste elementen van het gerechtelijk onderzoek wijzen op een afrekening.

Het slachtoffer van de misdaad maandagnacht in het Luikse Blegny is een inwoner van de gemeente. Het gaat om een zekere Rajinder Sing, geboren in 1965, uit Punjab (Noord-India). De man werd beschoten op enkele meters van zijn huis, in de rue de la Station, toen hij er naar binnen wilde gaan. Hij was getrouwd en had kinderen.

Zijn vrouw had hem horen schreeuwen en geweerschoten gehoord. De man probeerde nog aan zijn belager te ontsnappen die zich had opgesteld achter een laag scheidingsmuurtje vlakbij het huis.
Sing was op slag dood. Uit de autopsie bleek dat er verscheidene schoten werden afgevuurd, maar dat er maar één dodelijk was, namelijk een schot in zijn nek.

Het slachtoffer had een carwash in het Luikse en had ook in Brussel gewoond. Het zou gaan om een afrekening. Na de feiten stapte de schutter in een auto en vertrok hij richting Luik.

De afdeling criminaliteit van de federale politie van Luik voert het onderzoek.