Matthias en Christophe De Meulder, de tweelingbroers die bekend werden door het tv-programma Man bijt hond, zijn tegenwoordig actief als professionele pokerspelers. De 21-jarige broers zijn de eerste Belgische leden van Team PokerStars Pro, een groep gesponsorde pokeraars die deelnemen aan internationale toernooien. Dat meldt de Gazet van Antwerpen maandag.
Matthias sloeg als eerste aan het pokeren. 'Ik was 18 toen enkele vrienden me uitnodigden om online mee te pokeren en was snel verkocht', vertelt hij in Gazet van Antwerpen. Drie jaar later hebben beide broers al een aardig pokerpalmares opgebouwd. Zo namen ze onder andere deel aan de World Series of Poker in het Amerikaanse Las Vegas.

De goede resultaten aan de pokertafel leverde de tweeling een sponsordeal op met PokerStars, de grootste pokerwebsite ter wereld. Door die deal zouden de boers in theorie van poker hun job kunnen maken, maar dat willen ze niet. 'Poker is een deel van ons leven, net zoals onze studies Politieke & Sociale Wetenschappen. Meer moet dat voorlopig niet zijn', aldus Christophe.