Katie Price heeft haar vriend, de kooivechter Alex Reid, gedumpt op televisie. Ze deed dat tijdens de live-show van 'I'm a Celebrity Get Me Out of Here'.
In 'I'm a Celebrity Get Me Out of Here' moet een rits beroemdheden allerlei opdrachten tot een goed einde brengen in de jungle. Katie Price zat nog maar twee weken in het programma, maar werd al zeven keer genomineerd en moest daarom deelnemen aan allerlei vernederende proeven.

Haar vriend, Alex Reid, kon het niet langer aanzien en stapte op het vliegtuig om Price ten huwelijk te vragen. 'Ik ben ervan overtuigd dat ze ja zal zeggen', aldus Reid. 'Haar voor de camera's ten huwelijk te vragen behoort tot de mogelijkheden. Wat er ook gebeurt, ik weet dat dit goed zit. Ik heb me nog nooit zo gevoeld', zei hij gisteren nog.

Maar daartoe heeft hij dus niet meer de kans gekregen. Bij aankomst vertelde Price hem in een hotelkamer dat ze er genoeg van heeft dat hij geld probeert te slaan uit haar sterrenstatus. Enkele minuten later lichtte ze ook het televisiekijkende publiek in. 'Ik heb me gerealiseerd dat ik voorlopig best alleen blijf, ik wil geen relatie meer', aldus Price tijdens de live-uitzending. 'Ik heb me vreselijk gedragen na de breuk met Peter Andre', vertrouwde ze de prestatoren toe. 'In de jungle kwamen er allerlei mooie herinneringen terug aan hem, ik wilde er niet meer zijn zonder hem'.