Texaanse schuldig aan afhakken penis
Foto: ap
Voor een rechtbank in Texas is de 49-jarige Delmy Ruiz door de jury schuldig bevonden aan het afhakken van de penis van haar ex-vriend Rene Aramando Nuñez (35). De vrouw kwam in oktober 2004 tot haar daad terwijl Nuñez lag te slapen. Ze kan tot twintig jaar cel krijgen.
De verklaringen over wat er precies heeft plaatsgevonden lopen uiteen. Nuñez was een jaar voor het voorval door een rechter verboden nog contact te zoeken met Ruiz, nadat hij haar herhaaldelijk fysiek en seksueel had misbruikt. De man sliep echter nog regelmatig bij de vrouw, volgens Ruiz om eten en seks te eisen. Nuñez beweert dat Ruiz hem had verzocht langs te komen om een aantal papieren te tekenen.<¨/P> Volgens Ruiz had haar ex-vriend haar ook die avond verkracht en gedwongen tot orale seks. De man ontkent dat. Volgens de aanklager zou Ruiz uit jaloezie hebben gehandeld, omdat ze boos was dat haar ex met andere vrouwen sliep. Nuñez herinnert zich niets van het voorval, hij werd piemelloos wakker in een ziekenhuis.

Het geslachtsorgaan is nooit teruggevonden. Volgens Ruiz heeft ze de penis uit de tuindeur gegooid en heeft een hond het stuk vlees meegenomen. Chirurgen proberen nog altijd met weefseltransplantaties te herstellen wat mogelijk is.