De nieuwste James Bond-film, 'Quantum of Solace', wordt niet zonder stevige slag of stoot in elkaar gebokst. Nadat Bonds befaamde Aston Martin zaterdag in het Gardameer belandde, raakte woensdag een stuntman zwaargewond in een autocrash.

Tijdens de opnames van 'Quantum of Solace' raakte woensdag een stuntman zwaar gewond. De man liep een ernstig hoofdletsel op toen zijn auto tijdens een achtervolgingsscène op een bochtige weg langs het Italiaanse Gardameer crashte.

De stuntman is in een ziekenhuis in Verona geopereerd. Een andere stuntman, die ook in de auto zat, raakte lichtgewond. Het ongeluk gebeurde op de laatste dag van de opnames aan het meer. De Bond-caravaan trekt nu nog naar Spanje en naar de historische Pinewood Studio's in Londen.

Zaterdag gebeurde er op de set van ’Quantum of Solace’, die eind dit jaar in de zalen verschijnt, ook al een ongeluk. De Aston Martin DBS van de superspion raakte in een fikse regenbui op weg naar de opnames van de weg en kwam in het meer terecht. De chauffeur raakte toen licht gewond.