Freya Van den Bossche (33) is sinds kort samen met Willem Wallyn (47). Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Volgens de krant werd het koppel de jongste maanden geregeld samen gezien, maar sloeg de vonk pas onlangs over. Het koppel wil het nieuws voorlopig niet bevestigen.
Freya Van den Bossche brak ongeveer een jaar geleden met haar man Dennis Van de Weghe na een kortstondig huwelijk. Sindsdien kon de politica niet meer met een man in het openbaar verschijnen zonder dat de geruchtenmolen op gang kwam.

Onlangs doken na een oproep in het Eén-programma Testosterom foto's op van Freya in Lissabon met een onbekende man. Van den Bossche ontkende toen dat die man haar nieuwe lief was. De politica werd eerder ook gekoppeld aan Veerle Dobbelaere en minister Paul Magnette.

Wallyn had tot 1994 een advocatenkantoor, maar maakte vooral naam als filmmaker. In zijn eerste grote film 'Piranha Blues: Film 1' schetste Wallyn het verhaal van zijn vader, oud-SP-functionaris Luc Wallyn, die door media genadeloos werd neergesabeld in de Augusta-affaire.

Wallyn was dit jaar ook één van de bijzitters van Frieda Van Wijck in 'De Laatste Show' en is elke zaterdag te horen in 'Ongehoorde meningen' op Radio 1. Twee jaar geleden vormde Wallyn een koppel met VTM-gezicht Francesca Vanthielen.

Net als Van den Bossche heeft Wallyn ook twee kinderen uit een vorige relatie.