Nieuwe liefde voor Isabelle A
Foto: rr
Het gaat goed met zangeres Isabelle A (32). Binnen enkele weken ligt haar nieuwe plaat 'De Macht der Gewoonte' in de winkel en de zangeres heeft sinds kort ook een nieuwe vriend.
Isabelle A vormt sinds enkele maanden een koppel met de Antwerpse muzikant Hans Forceville (30). Forceville speelde bij groepjes als Sweet Coffee en La Gazz en verzorgde ooit de live-percussie bij dj-sets van onder meer Carl Cox en Marco Bailey.

Op dit moment is Forceville freelance percussionist. Hij is ook eigenaar van productiestudio Hanson. Hij heeft twee dochters uit een vorige relatie.

Isabelle A scoorde begin jaren '90 een megahit met 'Hé Lekker Beest', maar haalde sindsdien vooral de pers met een vertroebeld liefdesleven. In 1996 poseerde de zangeres halfnaakt met haar toenmalige (en veel oudere) vriend Willy Sommers. Later volgde ook een relatie met zanger Raf Van Brussel en Auto TV-presentator Philippe Quatennens.

Op muzikaal gebied wil Isabelle A binnenkort weer van zich laten spreken. Na 10 jaar brengt de zangeres met De macht der gewoonte opnieuw een album uit. Tal van Belgische rockartiesten zoals An Pierlé, Gert en Sarah Bettens, Stijn Meuris, Mauro Sioen en Luc De Vos leverden teksten voor de Nederlandstalige plaat. Hooverphonic-brein Alex Callier producete de plaat. Isabelle A stelt de plaat voor op 31 mei in de Ancienne Belgique in Brussel.