Franse media niet geïnteresseerd in naakte Bruni
pn
PARIJS - Tijdelijke heropstoot van hun traditionele terughoudendheid inzake privélevens van hooggeplaatste personen, of angst voor de toorn van de president? Franse media kunnen immers beschikken over een centerfold-naaktfoto van Carla Bruni, de schone die het mogelijk tot Franse presidentsvrouwe schopt, maar weigeren die te publiceren.
De media kregen de pap in de mond van het Spaanse mannenblaadje DT (editie februari) waar Bruni in onverhulde glorie en gespreid over twee bladzijden prijkt, maar hapten niet toe.

Eerlijk is eerlijk: mevrouw Bruni is niet geheel naakt. Zij draagt hoge laarzen, hoewel zij op lederen kussens uitrust, en heeft de armen voor haar borst(en). Extreem belangrijk detail is dat Bruni een ring heeft aan de ringvinger van de linkerhand, en aangezien DT stelt dat de foto nog genomen is voor het sprookje met Sarkozy, bewijst dit dat de ring die zij draagt, niet de tweedehandse is die de president van de Franse Republiek haar heeft geschonken.

Onlangs verscheen Bruni nog in een reclamespotje op tv voor het automerk Lancia. In dat filmpje loopt zij 'licht gekleed' rond. Ook in de bioscopen kan Bruni meegepikt worden, al gaat het niet om het origineel: in de film 'Actrices' spelen wel zus Valeria en mama Marisa mee.