Marouane 'Screech' Fellaini. Met die bijnaam maakt de Rode Duivel steeds meer furore in de Premier League. In de topper tegen Chelsea maakte het blauw van de Everton-supporters plaats voor het zwart van de Fellaini-pruik.
Screech was de nerd en krullenkop in de populaire Amerikaanse televisieserie Saved by the Bell. Een wat povere bijnaam voor Fellaini, want de weelderige haarbos van de middenvelder maakt veel meer indruk dan het nog vrij kort geknipte kapsel van het televisiepersonage. Dan is de ook al courante 'Disco Stu' uit de Simpons een betere beschrijving. Maar wat er ook van zij: de krullenbos van Marouane Fellaini is hét gespreksonderwerp in Everton en de Fellaini-pruik een absolute hit.

Bij de club zitten ze er niet mee dat een van hun spelers tot marketingproduct wordt gebombardeerd. "Het is geweldig, niet? De jongens plagen hem ermee en ik zie dat de fans nu ook pruiken beginnen te dragen wat toch wel fantastisch is. Hij kan er goed mee lachen, hij heeft het zelfs graag, en hij is van plan zijn kapsel te houden om iedereen te blijven amuseren", aldus assistent-coach Steve Round.