Batman gearresteerd in Londen
Foto: photonews
Christian Bale, die Batman speelt in 'The Dark Knight', heeft maar weinig gemeen met de superheld die hij speelt in de langverwachte prent van regisseur Christopher Nolan. De Britse acteur is dinsdag in Londen gearresteerd omdat hij twee leden van zijn familie zou hebben aangevallen.
De 34-jarige Christian Bale is opgepakt omdat hij zijn moeder en zijn zus zondag hardhandig heeft aangepakt in zijn suite in Dorchester Hotel in het centrum van Londen, zo melden verschillende Britse media.

Scotland Yard verklaarde dat een 'een man van 34 dinsdag is gearresteerd ten gevolge van beschuldigingen van agressie. Hij blijft in voorlopige hechtenis'. De Britse politie wil de identiteit van de gearresteerde man niet vrijgeven.

De acteur verblijft, samen met zijn collega-acteurs, in Londen voor de promotie van de laatste film van de stripheld Batman. De Europese première vond maandag plaats op Leicester square in Londen. De ploeg wordt woensdag in Barcelona verwacht voor de Spaanse première van 'The Dark Knight'.

De film heeft het voorbije weekend in Noord-Amerika een recordopbrengst opgeleverd aan de box office. De film bracht tussen vrijdag en zondag in de Verenigde Staten en Canada 158,4 miljoen dollar in het laatje. Dat is dus meer dan 151,1 miljoen dollar, het vorige record dat op naam stond van 'Spiderman 3'.