Sterk Westerlo doet Club bibberen
Club Brugge raakte in Westerlo niet verder dan een 0-0 gelijkspel en daar mogen de West-Vlamingen zeker niet om mopperen.
Westerlo begon het best aan de partij. Dirar trapte eerst net over en daarna pal op de lat. Club reageerde via Djokic, maar De Winter had weinig moeite met zijn schuiver. Even later kwam Club goed weg toen eerst Van den Eede en daarna Van Hout helemaal vrijstaand konden koppen. Sterchele trapte vlak voor de rust net naast.

Ook in de tweede helft was Westerlo het gevaarlijkst. Opnieuw Dirar had een uitstekende kans om te scoren, maar Stijnen lag goed in de weg. Een pegel van Mennes even later spatte uiteen op de paal. Club kon nog dreigen via Leko en de ingevallen Sonck, alweer Mennes zag nog een vrijtrap op de vuisten van Stijnen belanden.

Club moest uiteindelijk vrede nemen met een 0-0 gelijkspel. Met een match tegen G. Beerschot in het vooruitzicht niet meteen een geruststellend resultaat. (deg) Nabil Dirar heeft de goede vorm al een tijdje te pakken en was doorlopend een gesel voor de Brugse rechterflank.

Club Brugge scoort o zo moeilijk. 25 goals in 18 wedstrijden, dat zijn cijfers voor een goede middenmoter, niet voor de leider in eerste klasse. De Brugse fans lieten middels een eenstemmig 'Sterke Jan' weten dat ze hun ex-trainer en boegbeeld niet vergeten zijn.

Luc Wouters (5) floot Sterchele al vroeg terug uit twijfelachtig buitenspel, had een strafschop kunnen fluiten op Dirar en zag geen graten in het foutief neerhalen van de doorgebroken Blondel.