Fans bezorgd om Amy Winehouse
Na het decadente drugsfestijn van Amy Winehouse hebben fans van de Britse soulzangeres een oproep gelanceerd om haar een halt toe te roepen. "Laat je helpen voordat het te laat is!", schreef een fan op het forum van Amy's internetsite.
De fans reageren op de publicatie van videobeelden door de Britse tabloid The Sun, waarop te zien is hoe de 24-jarige ster een crackpijp rookt en cocaïne opsnuift. Zelf zegt Winehouse zes valiumtabletten te hebben geslikt.

"Amy, je bent een groot talent, dat veel te snel aan het uitdoven is", schrijft een fan, die ons er bovendien aan herinnert dat ook de moeder van de overleden rockster Kurt Cobain, die in 1994 zelfmoord pleegde, haar zoon had gewaarschuwd voor de gevolgen van overdadig drugsgebruik. Mama Cobain zei destijds dat ze hem niet wilde zien terechtkomen in de "idiote club" van te vroeg overleden rocksterren. De Winehouse-fan hoopt dat Amy niet datzelfde lot beschoren is.

Maar niet iedereen heeft begrip voor de labiele ster: "Concentreer je op je muziekcarrière in plaats van je talenten door je neus op te snuiven"!.