Jennifer Lopez houdt babyborrel op hoteldak
NEW YORK - Vriestemperaturen hielden de hoogzwangere latinozangeres Jennifer Lopez niet tegen om haar babyborrel onder de vrije hemel te vieren. Samen met haar echtgenoot, de latinoster Marc Anthony, ontving Lopez haar gasten op het dak van het chique Gramercy Park Hotel in Manhattan. Dat schrijft de krant New York Daily News .
In de Verenigde Staten is het een traditie dat aanstaande ouders kort voor de geboorte van hun spruit een babyborrel houden. Lopez droeg op haar openluchtfeest een zwarte mantel en haar haar was opgestoken. 'Ze zag er mooi uit en (is) hoogzwanger', zei een insider. Op de gastenlijst stonden filmproducente Elaine Goldsmith-Thomas ('Maid in Manhattan') en topontwerper Roberto Cavalli.

J-Lo zal binnen enkele weken voor de eerste keer moeder worden. Er wordt bovendien gesuggereerd dat de zangeres zwanger is van een tweeling, maar Lopez heeft dat gerucht nooit officieel bevestigd. Ze zou naar verluidt al 27.600 euro hebben uitgegeven aan de inrichting van de kinderkamers in haar riante villa’s in Los Angeles, Florida en Long Island.