Naomi Campbell gearresteerd voor huis ex-vriend
Foto: reuters
LONDEN - Het Britse supermodel Naomi Campbell is eerder deze maand gearresteerd toen ze kabaal stond te maken voor het huis van een ex-vriend. Dat meldde vrijdag de boulevardkrant The Sun. De 36-jarige Campbell toog op 10 juli in alle vroegte naar de woning van haar ex-vriend in de Londense wijk Belgravia om spullen op te eisen, aldus de krant.
Uit hun slaap gewekte buren belden de politie, die Campbell meenam naar het bureau. De politie bevestigde het bericht van de arrestatie, zonder te zeggen om wie het ging, en zei dat de betrokken vrouw na enkele uren was vrijgelaten en niet verder wordt vervolgd.

Campbell is vaker met de politie in aanraking gekomen wegens agressief gedrag. Vorige maand moest ze in New York voor de rechter verschijnen omdat ze een huishoudelijke hulp een mobiele telefoon naar het hoofd zou hebben gegooid.

Drie jaar geleden zou ze al een telefoon naar een voormalige medewerkster hebben gegooid en in 2004 beschuldigde haar huishoudster Campbell ervan haar in het gezicht te hebben geslagen.