Voor de wedstrijd van K.Lierse S.K. tegen La Louvière op zaterdag 25 maart, mogen de supporters van Lierse die in het bezit zijn van een abonnement gratis iemand uitnodigen. Dat maakte de supportersvereniging van voetbalclub Lierse dinsdag bekend in een persmededeling.
Met deze stunt willen voetbalclub K. Lierse S.K., Lierse 2006 vzw en het supportersverbond K. Lierse S.K. vzw samen aan de toekomst van hun club werken en de club naar betere financiële tijden helpen. ,,We willen nieuwe abonnees aantrekken en een full house creëren tegen La Louvière op zaterdag 25 maart 2006. Daarom mag iedereen, die een abonnement heeft voor dit seizoen, gratis iemand uitnodigen voor de belangrijke wedstrijd K. Lierse S.K. - La Louvière.''klinkt het.

Tijdens de openingsuren van het secretariaat zal een gratis kaart afgehaald kunnen worden op vertoon van het abonnement. Op de dag van de wedstrijd zal dat ook mogelijk zijn. De drie verenigingen hopen dat de gratis toeschouwer zich het volgende voetbalseizoen een abonnement zal aanschaffen.

Verder laten de verenigingen al weten bezig te zijn met het opstellen van de abonnementen- campagne voor het volgende seizoen. Ze laten nog niet in de kaarten kijken, maar duidelijk is alvast dat supporters die hun abonnement vroeg bestellen of verlengen beloond zullen worden.