Boyzone opnieuw bij elkaar
Foto: rr
Fans van de jongensgroep Boyzone kunnen hun hartje ophalen. Het succes van de reünie van hun collega's van Take That heeft de mannen van Boyzone geïnspireerd. De groep heeft plannen voor een nieuw album en een documentaire. Dat heeft hun manager bevestigd aan de Britse krant The Sun.
Ronan Keating, Shane Lynch, Mickey Graham en Keith Duffy willen ook op tournee in Europa. Ze kijken enorm uit naar de reünie. ,,Ze hebben er heel veel zin in'', aldus manager Louis Walsh ,,Ik weet zeker dat ze weer erg veel succes zullen heben en dat ze een langdurige carrière tegemoet gaan. Hun eerste album wordt vast weer een nummer 1-hit.''

De concurrentie met Take That schrikt de bandleden niet af, weet Walsh. Take That kwam in november opnieuw samen, weliswaar zonder Robbie Williams, en schoot met de single 'Patience' meteen naar de top van de hitlijsten. ,,Take That is fantastisch, maar Boyzone is ook nog altijd geliefd. Ik denk dat mensen er naar uitkijken om Ronan Keating weer als leadzanger te zien'', weet Walsh.

De Ierse boysband werd opgericht in 1993 en verkocht wereldwijd 15 miljoen platen. De groep splitte in 1999, waarna Ronan Keating een vrij succesvolle solocarrière uitbouwde.