De Jager is de nieuwe algemeen directeur van de Brusselse cartografiespecialist De Rouck Geomatics. Hij vervangt gedelegeerd bestuurder ad interim Alain Van Gelderen, die voorzitter van de raad van bestuur blijft.
Dat blijkt uit een persbericht van de groep. De Jager is de derde gedelegeerd bestuurder bij de cartografiespecialist in enkele maanden tijd.

Hij moet zich toespitsen op 'de ontwikkeling van de distributiekanalen voor de producten van De Rouck Geomatics en het dynamiseren van de productportfolio'. Hoe De Jager dat concreet wil invullen, maakt hij eind maart bij de voorstelling van de cijfers over 2007 bekend.

Eind november maakte crisismanager Jean Gabriel nog plaats voor grootaandeelhouder Alain Van Gelderen. Gabriel mocht gaan nadat hij De Rouck Geomatics door een turbulent 2007 had gegidst en de groep verse middelen had bezorgd door de verkoop van bedrijfsgebouwen en de kostenverslindende geolokalisatie-activiteiten.

De Jager heeft ervaring opgedaan in de retailsector, waarin hij voor bedrijven als Carnation, RJ Reynolds Tobacco, Newell, Homedecor Innovations heeft gewerkt.

Op Alternext noteert De Rouck Geomatics aan 2 euro per aandeel, goed voor een totale beurswaarde van ongeveer 2,44 miljoen euro. In juli 2006 trok het bedrijf nog aan 9 euro per aandeel naar de Brusselse beurs.