Belgische tickets voor Tomorrowland meteen uitverkocht
De editie van 2022 Foto: dba

De voor het Belgische publiek voorbehouden tickets voor Tomorrowland 2023 zijn vanmorgen meteen allemaal de deur uit gegaan. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Vanavond start de internationale voorverkoop en in de loop van de namiddag en avond lost de organisatie ook welke artiesten dit jaar op het podium zullen staan in De Schorre in Boom.

Tomorrowland telde vorig jaar nog uitzonderlijk drie weekends om te kunnen herstellen van de afgelastingen door de coronacrisis in 2020 en 2021. Dit jaar gaat het festival weer ‘gewoon’ twee weekends door: van 21 tot 23 juli en van 28 tot 30 juli.

Zoals gebruikelijk reserveert Tomorrowland de helft van de tickets, zowat 200.000 stuks gespreid over de twee weekends en zowel dag- als combitickets, voor Belgische bezoekers en mensen uit de omliggende gemeenten. Die tickets zijn dus al allemaal de deur uit. Belgische fans kunnen echter ook gewoon deelnemen aan de internationale verkoop zaterdagavond en volgende week zaterdag.

Wie op de affiche staat, wordt later op de dag (om 14 uur) bekendgemaakt. Dat gebeurt voor het eerst tijdens het nieuwe digitale concept “Adscendo - A Digital Introduction”. Alle info vind je op adscendo.tomorrowland.com

Net zoals bij de digitale edities van Tomorrowland die werden georganiseerd tijdens de coronacrisis, maken tal van TML-dj’s daar hun opwachting voor exclusieve (gratis) optredens voor fans die zich vooraf registreerden. Ook het jaarthema ‘Adscendo’ wordt er visueel onthuld.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in