camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

Culinair Koken met alledaagse ingrediënten

Geef Ottolenghi een studentenbudget

Als je met alledaagse, goedkope ingrediënten zoals bloem, tomaten in blik, pasta en rijst, iets bijzonders uit een pan kunt toveren, dan ben je pas echt aan het koken, vindt Yotam Ottolenghi. En dus nodigt hij ons uit om aan de slag te gaan op een studentenbudget. ‘Ik merk het vooral wanneer ik zelf pizza’s klaarmaak – wat trouwens nog altijd goedkoper is dan wanneer je ze bestelt. Je hebt niets meer nodig dan een eenvoudige deegbodem, een simpele tomatensaus en de restjes uit je koelkast.’

Door  Foto’s

Vertaling en voetnoten

zaterdag 24 september 2022 om 3.25 uur

 Credits: Photography: Louise Hagger Food Styling: Emily Kydd Prop Styling: Jennifer Kay Food Styling Assistant: Valeria Russo

Niet te missen

LEES OOK

De podcasts van De Standaard

Niet te missen