Podcast | Van broodjes tot kreeft: de culinaire gewoontes in de Wetstraat
  Foto: Rhonald Blommestijn

Onze politieke journalisten schrijven meestal over nachtelijke onderhandelingen, over impasses of over compromissen, over slaande deuren, marathonvergaderingen en politieke akkoorden. Maar Simon Andries, die gooit het vandaag over een andere boeg. Hij praat ons bij over de culinaire gewoontes in de Wetstraat.

 

We hebben het over het belang die een jambon de bayonne, een pastaslaatje of een garnaalkroket spelen bij politieke akkoorden. En over de zwakke plek van Yves Leterme.

VOLG DS VANDAAG OP:

VRAGEN, OPMERKINGEN OF SUGGESTIES?

podcast@standaard.be

CREDITS

Journalist Simon Andries | Presentatie Alexander Lippeveld | Redactie Kaja Verbeke | Eindredactie Bart Dobbelaere | Audioproductie en muziek Brecht Plasschaert | Chef podcast Bart Dobbelaere

OVER DEZE PODCAST

In DS Vandaag zoomt een journalist van De Standaard elke weekdag in op een actuele kwestie.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig