Thibaut Courtois stapt in het huwelijksbootje
Thibaut Courtois e en Mishel Gerzig.   Foto:  ISOPIX

Thibaut Courtois heeft zijn Israëlische vriendin Mishel Gerzig ten huwelijk gevraagd, zo bevestigde het koppel zaterdagavond in een gedeelde instagram-post. ‘Ja, voor een heel leven samen met jou’, schreef ze.

Eerder op zaterdag was op sociale media op foto’s te zien hoe Courtois op een boot op zijn knieën gaat voor Gerzig, een fotomodel, terwijl zijn toekomstige vrouw haar tranen niet kan bedwingen. Het koppel is reeds op vakantie vertrokken, omdat Courtois wegens pubalgie verstek moest geven voor de Nations League-campagne van de Rode Duivels. 

Begin deze week was het koppel nog te gast op het trouwfeest van zijn broer Gaetan, enkele dagen eerder had Courtois met Real de Champions League gewonnen. In de finale in Parijs, met Mishel in de tribunes, haalden ze het met 1-0 van Liverpool. Courtois keepte een weergaloze partij en werd na afloop verkozen tot Man van de Match. Met liefst negen cruciale reddingen, een record in een Champions League-finale, hield hij de Koninklijke 90 minuten recht tegen een veel sterker Liverpool.

Thibaut Courtois was voordien jaren samen met de Spaanse Marta Dominguez, met wie hij twee kinderen heeft. Zij gingen in 2017, toen Courtois nog bij Chelsea onder de lat stond, uit elkaar.