Ligt jouw droomjob voor je klaar op de jobbeurs Vlaams-Brabant?

Op donderdag 2 juni 2022 in de namiddag organiseert Jobat in het Provinciehuis in Leuven zijn jobbeurs voor Vlaams-Brabant. Je vindt er meer dan duizend jobs, maar ook begeleiding en… een gratis professionele fotoshoot voor je cv of online profiel.

De beurs is bedoeld voor iedereen die wil werken in de regio van Vlaams-Brabant. Of gewoon voor kandidaten die op zoek zijn naar een job bij een grote (inter)nationale onderneming, want ook die zijn aangekondigd. Nu al geven een dertigtal standhouders present in Leuven. Zij bieden diverse functies aan: van administratie, retail, customer service, finance en engineering tot communicatie, HR, zorg, techniek, logistiek en bouw.

Bij de standhouders/werkgevers kunnen we intussen al rekenen op onder meer KU Leuven, MIVB, AIBV, Avantor Sciences, Albert Heijn, Colruyt Group, Carrefour, Pringles, BNP Paribas, Ricoh en UZ Leuven.

Upload je cv op Mijn Jobat

Wil je tijdens de beurs makkelijk je cv voorleggen aan de deelnemende bedrijven? Dat kan door je cv op voorhand toe te voegen in Mijn Jobat. Op je toegangsbewijs voor de beurs zal een persoonlijke code staan. Als je je cv op Mijn Jobat plaatst of updatet, dan kunnen de aanwezige recruiters je cv snel opvragen aan de hand van je persoonlijke code.

Voor elk wat wils in Leuven

Deze werkgevers/standhouders (en nog veel meer) zullen je alvast met open armen ontvangen op de jobbeurs.

AIBV (autokeuring)

“Wij zien onze deelname als een opportuniteit om op een korte periode veel kandidaten te ontmoeten. De zoektocht naar personeel verloopt moeizaam dus zijn fysieke jobbeurzen de manier om eens op een andere manier naar buiten te treden. Het stelt ons ook in staat om onze specifieke sector, namelijk de autokeuring, in the picture te zetten bij het grote publiek”, aldus Leen Van Hedent van de personeelsdienst bij AIBV.

Avantor (chemiegroep)

“Omdat we na de coronaperiode graag terug op een persoonlijke manier contact leggen met potentiële werknemers, nemen wij graag deel aan de jobbeurs van Jobat. Zo kunnen we meer gedetailleerde uitleg geven over ons bedrijf en onze vacatures, en een beter zicht krijgen op wat de deelnemers precies zoeken in een nieuwe uitdaging”, vertelt Lore Daelmans, talent acquisition partner Belgium bij Avantor.

Colruyt Group (retail)

“Een jobbeurs is voor ons de ideale plek om mogelijke kandidaten wat meer te vertellen over onze vele mogelijkheden. Gaande van opties voor ingenieurs en IT'ers tot techniekers, marketeers… Daarnaast kunnen mogelijke kandidaten ook al even aanvoelen welke fijne, informele en behulpzame sfeer er hangt bij Colruyt Group”, stelt Ellen Van den Abbeele, People & Organization bij Colruyt Group.

Familiehulp (zorg)

“Een fysieke jobbeurs lijkt wat old school maar we beschouwen het als één van de mogelijkheden om in contact te komen met potentiële kandidaten. In levende lijve het eerste contact leggen, vertellen wie we zijn, mensen prikkelen met ons professioneel aanbod kan vlot in een fysiek event. Bezoekers zijn wel eens verrast dat werken in de zorgsector en in het bijzonder bij Familiehulp heel divers én uitdagend is. En verrassen dat doen we met de glimlach!”, vertelt Ann Knapen, partner medewerkersbeleid bedienden bij Familiehulp.

G4S (beveiliging)

“G4S is momenteel sterk op zoek naar nieuwe medewerkers, zoals voor Brussels Airport (50-tal) en Vlaams Brabant (200-tal). We verkiezen fysieke beurzen: contact leggen gaat er veel vlotter, zeker voor ons doelpubliek, de afstand is letterlijk kleiner. Je kan mensen proactief aanspreken en overtuigen van je merk en aanbod. In dialoog gaan met de mensen is van onschatbare waarde. Je krijgt een veel beter zicht van de kandidaat, én de kandidaat van ons uiteraard”, aldus Evelien Vandersmissen, recruitment & development manager bij G4S.

Peeters-Govers (franchise/retail)

“Bij Albert Heijn Peeters-Govers vinden we persoonlijk contact met klanten en potentiële collega’s enorm belangrijk. Via deze jobbeurs hebben we al een eerste mogelijkheid om te kijken of er een mogelijke match zal zijn met het huidige team en de waarden van onze organisatie. Verder krijgen we een mogelijkheid om onze organisatie in de verf te zetten en inzicht te geven in onze werking” oppert Yarne Damen, HR Recruiter bij Groep Peeters-Govers.

Gratis fotograaf

Maar de jobbeurs is ook meer dan puur solliciteren. Want naast een fotograaf die gratis foto’s maakt, zal ook arbeidsbemiddelaar VDAB aanwezig voor coaching en carrièreadvies. Zij zullen ook inspelen op hun opleidingsaanbod en begeleiden je tijdens maar ook na de beurs.

Jobbeurs Vlaams-Brabant 2022 banner
  • Provinciehuis Vlaams-Brabant (Provincieplein 1 te 3010 Leuven)
  • Op donderdag 02 juni 2022 van 13 uur tot 18 uur
  • Info en gratis inschrijven via www.jobat.be/jobbeursvlaamsbrabant

Go for happy! Ga naar jobat.be en bekijk het actuele vacatureaanbod

Bron: Jobat.be