Mark van Bommel is officieel nieuwe trainer van Antwerp
  Foto:  gianni barbieux

Mark van Bommel heeft een contract voor twee seizoenen getekend bij Antwerp. De Nederlander zakte vanochtend naar de Bosuil af, en ondertussen maakte de club het nieuws ook officieel bekend. Van Bommel volgt Brian Priske op.

Een paar dagen geleden al bereikte Mark van Bommel een mondeling akkoord met Antwerp, maar een handtekening was er nog niet. Tot vandaag: van Bommel kwam vanochtend aan in het Bosuilstadion en deze namiddag kondigde de club op de website aan dat de deal rond is. Op 20 juni, als de trainingen opnieuw beginnen bij Antwerp, wordt de Nederlander officieel voorgesteld.

Voor van Bommel is het zijn eerste baan sinds zijn ontslag bij Wolfsburg in oktober vorig jaar. De bedoeling is om merkbaar beter te doen dan dit seizoen: onder Brian Priske werd Antwerp pas vierde en werd er intern kritiek geleverd op het geleverde spel.

Van Bommel, die ook in beeld was bij Genk, wil Nederlandse assistenten meenemen naar Antwerp. Dat moeten Andries Ulderink, John Stegeman en Jürgen Dirckx worden.