Héritier, Nidal en Thomas zijn nieuwe Ketnetwrappers
  Foto:  rr

Het populaire Ketnet-programma ‘Wie wordt wrapper?’, waarin opvolgers werden gezocht voor gewezen wrappers Thomas en Sien, is gewonnen door Nidal van Rijn, Thomas De Smet en Héritier Tipo.

Het zijn uiteindelijk drie jongens, of liever: jongemannen, die de plaats zullen innemen van Sien Wynants en Thomas Vanachteren als wrappers op Ketnet. Sien en Thomas namen begin vorige maand afscheid op het Gala van de gouden k’s in het Sportpaleis.

Nidal van Rijn (19) uit Hechtel, Thomas De Smet (22) uit Meise en Héritier Tipo (22) uit Sint-Jans-Molenbeek studeren nog, maar hebben wel al ervaring in de media of op een podium. Van Rijn en de Smet acteerden eerder al in Ketnet-programma’s. Zij worden nu de collega’s van Gloria, Sarah en Sander.

Het trio kwam als beste uit een show waarin de kandidaten zich moesten bewijzen op het vlak van presenteren, dansen, zingen en natuurlijk omgaan met kinderen. De kijkers konden stemmen. Meer dan 4.000 jongeren schreven zich in, van hen bleven er nog tien over in de finale. Arjan, Dara en Nona haalden het net niet.

Het is al de vierde keer dat Ketnet via een talentenjacht op zoek gaat naar nieuwe wrappers. Sien Wynants, Charlotte Leysen en Gloria Monserez werden ook ontdekt via Wie wordt wrapper? Vooral die laatste groeide in een mum van tijd uit tot dé rijzende ster aan het mediafirmament. Inmiddels heeft Monserez haar actieterrein gevoelig uitgebreid, ook buiten Ketnet.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig