De oplossing voor de klimaatverandering ligt op uw bord
  Foto:  Myriam Minne

Vlees of vegan? Dat is de vraag waarover we ons de komende weken in de krant en op de website, en uiteraard ook in podcast, gaan buigen.

 

Want er is wel een reden waarom onze vleesconsumptie niet meer zo vanzelfsprekend is. Hoe moeten we omgaan met de biefstuk op ons bord? Wetenschapsjournalist Tom Ysebaert legt uit wat je impact kan zijn als je minder vlees zou eten.

Voor de beste luisterervaring en meer podcasts:
download gratis onze podcast-app.

VRAGEN, OPMERKINGEN OF SUGGESTIES?
podcast@standaard.be

CREDITS
Journalist Tom Ysebaert, Pieter Van Dooren | Presentatie Alexander Lippeveld | Redactie Kaja Verbeke, Bart Dobbelaere | Audioproductie Benjamin Hertoghs | Muziek Brecht Plasschaert | Chef Podcast Bart Dobbelaere

OVER DEZE PODCAST
In DS Vandaag zoomt een journalist van De Standaard elke weekdag in op een actuele kwestie.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig