Nationale Loterij op zoek naar Belgische Euromillions-winnaar
Een Euromillions biljet  Foto:  Shutterstock

De Nationale Loterij is nog op zoek naar de Belgische winnaar van de ‘Shower of Millionaires’-actie, die plaatsvond op 21 januari. Acht Belgen wonnen toen ieder 1 miljoen euro.

Tijdens de actie ‘Shower of Millionairs’ werden in alle deelnemende Euromillions-landen 100 winnaars van 1 miljoen euro getrokken bovenop de jackpot. Acht Belgen waren bij de gelukkigen, zeven van hen kwamen hun winst al innen op het hoofdkantoor van de Nationale Loterij in Brussel.

De Loterij roept de spelers die deelnamen aan de Euromillions-trekking van 21 januari 2022 op om hun spelticket nog eens goed na te kijken. De winnaars werden bepaald via de ‘My Bonus’-code op het ticket, en dus niet via de vijf winnende nummers en twee juiste sterren die de winnaar van de jackpot bepalen. De My Bonus-code bestaat uit 4 letters en 5 cijfers en begint steeds met de letter B. (bijvoorbeeld: BGRT01524), die de spelers kunnen ingeven via e-lotto of kunnen laten scannen in een verkooppunt.

De zeven gekende winnaars zijn vier vrouwen en drie mannen, allen ouder dan 40 jaar. Twee van hen komen uit de provincie Henegouwen, twee uit Antwerpen, een uit Limburg, een uit Oost-Vlaanderen en een uit West-Vlaanderen.

De winnaar kan zowel telefonisch als via mail contact opnemen met de Nationale Loterij. Alle informatie staat op www.nationale-loterij.be.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in