Rihanna en Asap Rocky verwachten eerste kindje
Rihanna en Asap Rocky tijdens het Met Gala 2021.  Foto: belga

Zangeres Rihanna verwacht haar eerste kindje met zanger Asap Rocky. Dat hebben de twee niet officieel bekendgemaakt, maar foto’s van het koppel laten niets aan de verbeelding over. De zangeres liep dan ook met blote buik door New York City.

De meeste Hollywood-sterren proberen hun zwangere buik zo lang mogelijk verborgen te houden voor de paparazzi. Maar daar doet de zangeres niet aan mee. Afgelopen weekend liep ze samen met haar vriend Asap Rocky door New York City in een roze jas waarvan enkel de bovenste knoop dichtgemaakt was. Daardoor was de zwangere, blote buik van de zangeres te zien. Opvallend, want de temperaturen in New York City liggen momenteel behoorlijk laag. Een duidelijke boodschap dus van RiRi.

Het gaat om het eerste kindje van het koppel, allebei 33 jaar oud. Het nieuws dat de twee aan het daten zijn, raakte in november 2020 bekend. De muzikanten kennen elkaar al jaren, maar de vonk sloeg dus pas later over. In een interview met GQ in maart vorig jaar noemde Asap Rocky haar de liefde van zijn leven, en vertelde hij dat het leven veel mooier is als je ‘de ware’ gevonden hebt.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig