Stromae opnieuw op affiche van Coachella, naast Billie Eilish en Megan Thee Stallion
In 2015 stond Stromae al eens op Coachella.  Foto:  AFP

Het Amerikaanse muziekfestival Coachella heeft donderdagochtend zijn line-up aangekondigd. Naast Billie Eilish en Harry Styles staat Stromae op de affiche.

De voorbije weken heeft de Brusselse artiest Stromae zijn eerste muziek in jaren gelost. Met eerst de single ‘Santé’ en afgelopen weekend nog ‘L’enfer’. Op 4 maart komt de nieuwe plaat uit: Multitude.

Stromae heeft intussen ook al een hele reeks concerten gepland om die nieuwe muziek live te brengen, waaronder in Paleis 12 in februari en tijdens Werchter Boutique in juni. Nu is daar ook – opnieuw – het Amerikaanse festival Coachella bijgekomen. Zijn eerste passage was in 2015, toen hij op het podium bezoek kreeg van Kanye West. West – intussen gaat hij door het leven als Ye – is een van de drie headliners op zondag 17 en 24 april. Dan staan onder meer ook Doja Cat, Ari Lennox en Finneas op de affiche.

Stromae krijgt op zaterdag 16 en 23 april het gezelschap van Billie Eilish, die headliner is. Ook Megan Thee Stallion en Danny Elfman treden dan op. Op vrijdag 15 en 22 april is Harry Styles intussen aangekondigd als headliner.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig