Harry en Meghan delen eerste foto van hun dochtertje
De eerste foto van het gezin met Lili.  Foto:  Alexi Lubormirski

Ze is intussen al een half jaar oud, maar op een eerste foto van Lilibet was het wachten tot de jaarlijkse kerstkaart van de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan.

Hoewel ze het keurslijf van het Britse koningshuis al even achter zich hebben gelaten, houden de hertog en hertogin van Sussex wel vast aan de jaarlijkse traditie van de kerstkaart. Daarop zijn ze voor het eerst te zien als gezin van vier, na de geboorte van dochter Lilibet op 4 juni. Harry, met zoontje Archie op de knie, en Meghan, die hun dochter in de lucht houdt, zijn beiden gekleed in jeans, en staan breedlachend op de foto.

‘Dit jaar hebben we onze dochter verwelkomd in de wereld. Archie maakte van ons een mama en een papa, Lili maakt van ons een gezin’, luidt de boodschap bij de kerstkaart.

Verder zet het koppel ook zeven Amerikaanse hulporganisaties in de schijnwerpers, waaronder eentje die Afghaanse families ondersteunt bij hun herlokalisatie. De foto - die dateert van deze zomer, en werd genomen door fotograaf Alexi Lubormirski - werd ook gedeeld via het Twitter-account van Team Rubicon, een van de organisaties.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig