Wisselend tot zwaarbewolkt met lichte regen
Foto: Rob Voss

Woensdag wordt wisselend tot zwaarbewolkt met wat lichte regen of enkele buien. De opklaringen kunnen in de namiddag breder worden in het noordwesten. Het blijft nog zacht met maxima tussen 14 en 19 graden. Dat verwacht het KMI.

Een actieve buienzone trekt woensdagavond en -nacht over het land, waardoor het de hele nacht buiig en winderig blijft. Een lokale onweersbui is ook mogelijk. Minima tussen 6 en 11 graden.

Ook donderdag krijgen we veelal zwaarbewolkt weer met perioden met regen en buien. De maxima schommelen tussen 8 graden op de Hoge Venen en 13 graden in het westen. Hetzelfde weer op vrijdag: gedeeltelijk tot zwaarbewolkt met enkele buien. De maxima schommelen tussen 7 graden op de Hoge Venen en 12 graden elders.

Het weekend belooft weer beter te worden: zaterdag blijft het droog met opklaringen en wolkenvelden, bij maxima tussen 8 en 13 graden. Zondag is er veel zon tijdens de eerste uren van de dag. Nadien komen er meer wolken vanuit het westen, vergezeld van een lokale bui of wat regen tegen de avond en nacht. De maxima schommelen tussen 10 en 14 graden.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig