Nikkie de Jager krijgt wassen beeld in Madame Tussauds Amsterdam

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, heeft haar eigen wassen beeld onthuld in Madame Tussauds Amsterdam. Haar beeld staat in een interactieve ‘fashion backstage’ set.

Maandagavond maakte de wereldberoemde Youtuber Nikkie de Jager bekend dat ze haar eigen wassen beeld in het Amsterdamse Madame Tussauds heeft gekregen. De Nederlandse Youtuber, ook bekend als NikkieTutorials, werd bekend door haar make-up video’s. Ze was ook een van de presentatrices van het Eurovisiesongfestival.

De Jager heeft meegedacht over de houding en gezichtsuitdrukking en zorgvuldig de kleding van het beeld samengesteld. Op het Youtube kanaal NikkieTutorials zijn gisterenavond de beelden van het wassen beeld verschenen.

• Chantage dwingt bekende beautyblogster NikkieTutorials tot onthulling: ‘Ben in het verkeerde lichaam geboren’

De influencer bereikt met haar make-up video’s meer dan 15 miljoen volgers wereldwijd. Naast Youtube, Instagram en andere social media kanalen, is Nikkie ook regelmatig te zien op Nederlandse televisie.

Met 12 miljoen abonnees op Youtube en 13 miljoen volgers op Instagram behoort Nikki dan ook tot de absolute wereldtop onder beautybloggers. Het Britse bedrijf Hopper HQ rekende vorig jaar uit dat de Nederlandse per post bijna 27.000 euro kan verdienen. In 2017 werkte ze samen met cosmeticagigant Maybelline en ging De Jager aan de slag als artistiek adviseur op de make-upafdeling van de Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs in New York.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig