Vier tips om je keuken low budget te pimpen
Foto: Levis

In vele huishoudens is de keuken de centrale hotspot in huis. De keuken is niet alleen een plek om gezond te koken en lekker te eten, maar ook om gezellig samen te zijn. Kan jouw keuken een opfrisbeurt gebruiken maar heb je geen budget voor een complete make-over? Een frisse wind in huis hoeft zeker niet duur of moeilijk te zijn.

Tip 1: verf de muren

Verven is een relatief goedkope manier om je keuken een persoonlijke touch te geven. Verander een neutrale witte ruimte in een gezellige plek waar het hele gezin met plezier samenkomt. Gebruik neutrale grijs- en bruintinten om eenheid te creëren of maak de ruimte levendig met energieke, felle kleuren.

Levis EasyClean Keuken & Badkamer is uiterst geschikt voor keukenmuren. De vet- en vochtbestendige technologie zorgt ervoor dat je spatten en vlekken gemakkelijk verwijdert. Een ongelukje met ketchup in de keuken, een mooie kindertekening op de muur of vettige vingerafdrukjes? Geen zorgen. Je veegt het zo weg zonder je muur te beschadigen.

Vier tips om je keuken low budget te pimpen
Foto: Levis

Tip 2: verf de keukenkasten

Is jouw keuken nog in goede staat, maar vind je de stijl niet meer zo mooi? Een nieuw kleurtje op de keukenkastjes is de ideale manier om een frisse uitstraling te creëren. Kies blauw voor een keuken die bruist van energie. Of wil je je keuken een strak en stoer design geven? Dan is het een goed idee om voor zwart te gaan. Warme, neutrale kleuren zijn dan weer rustgevend, terwijl zilvergrijs een moderne look and feel oplevert.

Levis EasyClean Lak is een duurzame, watergedragen zijdeglanslak voor houten ondergronden binnenshuis. De lak is een primer en een afwerklaag in één pot, die zeer goed bestand is tegen vlekken en stoten dankzij zijn kraswerende technologie. Bovendien is de lak gemakkelijk afwasbaar en zorgt hij voor een mooi en egaal eindresultaat.

Tip 3: vervang de handvatten

Niet alleen de kleur van de muren en kasten bepaalt de nieuwe look, ook andere handvatten op je keukenkastjes en -lades zijn echte sfeermakers. Creëer een tijdloze look met klassieke materialen, zoals koper of geborsteld aluminium. Deze kleine details maken vaak al een groot verschil. Het is een gemakkelijke en snelle manier om je nieuwe keuken in no time een designerlook te geven.

Vier tips om je keuken low budget te pimpen
Foto: Levis

Tip 4: kies kleurrijke accessoires

De finishing touch voor een uiterst gezellige leefkeuken? Enkele eyecatchers in vrolijke kleuren, zoals een mooie fruitschaal, een flashy broodrooster en sfeervolle verlichting aan de muur of het plafond. Hang ten slotte leuke wandplankjes of -rekjes aan de muur en kleed ze aan met jouw mooiste servies of enkele leuke bloempotjes met basilicum, tijm of munt. Decoratief en zo heb je altijd verse kruiden binnen handbereik.

Tijd om jouw keuken aan te pakken? Ontdek Levis EasyClean, dé verf voor een keuken waarin geleefd mag worden.