Is de Kia Ceed SW PHEV de ideale plug-inhybride voor jou?
Foto: Kia

Omdat je nog niet klaar bent om 100 procent te rijden, heb je gekozen voor een plug-inhybride. Maar nu rest nog de vraag welk model het best bij jou past. Misschien is het wel een Kia?

Schakel je over op een 100 procent elektrische auto of wordt het weer een auto met een (meer vervuilende) verbrandingsmotor? Je weet al welk soort auto het ideale huwelijk vormt tussen die twee: een plug-inhybride. Zo’n stekkerhybride combineert een elektromotor met een ‘klassieke’ motor. Maar welk model neem je nu het best? De keuze is ruim en een constructeur zoals Kia heeft meerdere plug-inhybrides, van de Niro tot de XCeed en de Sorento. Wat zou je ervan denken om de nieuwe Kia Ceed SW PHEV eens te ontdekken?

Meer ruimte, meer vrijheid

Hebben de SUV’s en cross-overs onze wegen veroverd? Ook de Kia Ceed SW eist z’n plekje op. SW staat voor Sportswagon, wat vaak vertaald wordt als break. Deze afgeleide van de Kia Ceed biedt nog meer ruimte en dus meer vrijheid. Met een maximale kofferinhoud van 1.500 liter – een van de grootste van dit segment – brengt hij je overal naartoe. Het is een ideale auto voor gezinnen en lange verplaatsingen, maar ook voor avonturiers die al hun uitrusting kunnen meenemen om van hun dag een ongelooflijke trip te maken. Je vergroot de laadruimte naar wens, met de achterbank die in een handomdraai neerklapt, de geoptimaliseerde opbergvakken en de kofferklep die opent zonder je handen te gebruiken. Klaar om te vertrekken?

Is de Kia Ceed SW PHEV de ideale plug-inhybride voor jou?
Foto: Kia

Nog altijd even dynamisch

Gaat al dat gewicht in de koffer ten koste van de prestaties of het rijgedrag? Natuurlijk niet. Hier komt de aandrijflijn met verbrandingsmotor en elektromotor om de hoek kijken. Die maakt het ook mogelijk om het brandstofverbruik en de emissies te verminderen. Je geniet van de ervaring van elektrisch rijden, ten dienste van het rijplezier. Met een autonomie van meer dan 50 kilometer in 100 procent elektrische modus, verbeteren jouw ritten de luchtkwaliteit in de stad en in jouw buurt. In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, heeft een plug-inhybride zoals de Kia Ceed SW PHEV een aantrekkelijke prijs. Bovendien is hij 100 procent fiscaal aftrekbaar.

Is de Kia Ceed SW PHEV de ideale plug-inhybride voor jou?
Foto: Kia

Kom hem ontdekken

Jouw nieuwe auto wil je natuurlijk niet alleen ontdekken in woord en beeld. Het gaat ook om de beleving, de visuele ervaring, de ontdekking van het interieur of de rijpositie. Heb je zin om de Kia Ceed SW PHEV met je eigen ogen te bekijken? Kom hem, samen met heel wat andere modellen, ontdekken in het Kia-netwerk in heel België. Zo kun je zelf vaststellen waarom de nieuwe Kia Ceed SW PHEV de ideale plug-inhybride is voor jou.

Maak nu kennis met de nieuwe Kia Ceed SW PHEV, online of bij de Kia-verdeler in jouw buurt.