Waarom Bright Skies tot Kleur van het Jaar 2022 verkozen werd
Foto: Levis

Naar jaarlijkse gewoonte zijn de kleurexperts van verfproducent Levis op zoek gegaan naar dé kleur van het jaar. Ook deze keer vonden ze een kleur die volledig past in de tijdsgeest. De keuze viel dit jaar op ‘Bright Skies’.

Het afgelopen jaar werd ons leven helemaal overhoop gegooid, maar dat gaf ons de tijd om na te denken over onze manier van leven en om opnieuw te ontdekken wat echt belangrijk is. Geen wonder dus dat de experts Bright Skies tot de kleur van het jaar verkozen.

Hemelsblauw

De naam is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Een team van internationale designexperts analyseerde de laatste interieur- en architectuurtrends en probeerde het gevoel van de wereld waarin we vandaag wonen te vatten. Daarna gingen de kleurspecialisten van Levis aan de slag om een kleur te kiezen die hun bevindingen weerspiegelt – een tint die de komende jaren perfect in onze interieurs past.

Voor 2022 gaat het om ‘verfrissing’. Bright Skies is een licht en luchtig blauw, een levendige en optimistische kleur die je ziel streelt. Het is een kleur die onze huizen opnieuw openstelt en nieuw leven inblaast. Precies wat we in ons interieur nodig hebben!

A match made in heaven

Met Bright Skies kun je alle kanten uit. Het is een kleur die goed werkt in combinatie met tal van andere tinten, van zachte neutrale tinten tot vrolijke en felle kleuren. De Levis Ambiance Trend Collection 2022 biedt met zijn tien zachte pastelkleuren de ultieme, rustgevende achtergrond: warme tinten die perfect matchen met de koele, frisse toets van Bright Skies. Je kunt er een volledige kamer mee opfrissen of ze als accentkleur gebruiken om een ruimte een extra dimensie te geven.

We hebben allemaal een plek nodig waar we kunnen opladen en inspiratie opdoen, een plek waar we even kunnen ontsnappen aan het dagelijkse leven. Door je muren met de zachte, luchtige tinten van de Ambiance Trend Collection 2022 te beschilderen, kies je voor een rustgevende en comfortabele sfeer in huis. En als je voor strepen gaat, creëer je bovendien een boeiend focuspunt.

Waarom Bright Skies tot Kleur van het Jaar 2022 verkozen werd
Foto: Levis

Welke kleuren?

Of voeg warmte toe aan een grote ruimte door een dieproze toets af te zetten tegen een bleke rand. Door details met dezelfde kleur aan te brengen in de aanpalende ruimte geef je het kleurenschema van je interieur meer samenhang.

Waarom Bright Skies tot Kleur van het Jaar 2022 verkozen werd
Foto: Levis

Welke kleuren?

De complementaire kleuren zijn ten slotte ideaal voor een levendige en inspirerende achtergrond. Mix en match kleurblokken in je favoriete tinten van de Ambiance Trend Collection 2022, waartoe ook het lichte en luchtige Bright Skies behoort.

Waarom Bright Skies tot Kleur van het Jaar 2022 verkozen werd
Foto: Levis

Welke kleuren?

Tijd om je woning op te frissen? Ontdek de kleur van het jaar, Bright Skies en de Ambiance Trend Collection 2022 :»