Lukaku prijkt op de Italiaanse cover van modeblad <I>Vogue</I>
Foto: afp

Romelu Lukaku staat in ondergoed op de cover van L’Uomo Vogue, de Italiaanse editie van modeblad Vogue die op 29 juni verkrijgbaar zal zijn. Dat heeft het blad donderdag bekendgemaakt op Instagram. Voor de indrukwekkende fotoshoot werd hij gekleed door modemerk Versace.

Lukaku treedt zo in de voetsporen van onder meer George Clooney, Tiger Woods en Barack Obama, die in het verleden ook al poseerden voor de coverfoto van (de Amerikaanse editie van) het blad. In Milaan viel de spits van de Rode Duivels al op toen hij begin dit jaar met zijn moeder een bezoek bracht aan Fashion Week. Hij had toen ook een gehandtekend shirt bij voor ontwerpster Donatella Versace.

In Italië is de sterke spits van de Rode Duivels ongekend populair. ‘Romelu Lukaku is Italiaans kampioen met Inter en leidt nu de aanval van de Rode Duivels in hun jacht op de eindzege op het EK. Hij wordt terecht gezien als een van de beste spelers in het wereldvoetbal vandaag nadat hij de nieuwe ‘God’ van Inter genoemd werd en hen in 2021 opnieuw de Scudetto schonk’, kondigt Vogue de Belgische aanvaller aan onder de noemer ‘The Pursuit of Excellence’, ‘de zoektocht naar perfectie’.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Meld je aan en lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in