Het Oekraïense koppel Alexandr Kudlay en Viktoria Pustovitova was 123 dagen aan elkaar geboeid. Hun conclusie? Ze zijn niet voor elkaar gemaakt.

Het koppel begon hun relatietest op Valentijnsdag. Door zich letterlijk aan elkaar vast te ketenen, hoopten ze hun knipperlichtrelatie te redden. Ze deden voortaan alles samen en hoe dat verliep was uiteraard op sociale media te volgen.

Op nationale televisie hebben ze hun ketens afgeworpen. En kondigden ze meteen (opnieuw) hun relatiebreuk aan. ‘Ik denk dat dit een goede les voor ons is, en voor andere koppels, om dit niet te doen’, zei Pustovitova aan persagentschap Reuters.

Ze miste vooral haar persoonlijke ruimte. Maar ze vindt ook dat haar vriend haar niet genoeg aandacht gaf. ‘We waren altijd samen, ik kreeg geen aandacht van Alexandr omdat we constant samen waren. Hij zei nooit: “ik mis je”, terwijl ik dat wel graag zou horen.’

Kudlay betreurt het experiment niet. Dankzij de handboeien beseft hij nu dat ze niet op dezelfde golflengte zitten. ‘We zijn totaal verschillend.’