Toon (en ontwikkel) je technisch talent op de virtuele jobbeurs voor Techniek & Engineering

Virtuele jobbeurzen blijven de regel. Want een groot live-event is nog niet meteen aan de orde. Gelukkig weten we na een eerste geslaagde reeks online beurzen dat het concept werkt. Dit jaar pakt Jobat het wel iets anders aan. Na een erg succesvolle jobbeurs specifiek voor de zorgsector, richten we nu onze pijlen op alles wat te maken heeft met techniek en engineering.

Van techniekers tot ingenieurs

Technische talenten zijn even gegeerd als zorgpersoneel in deze tijden. Mensen die de nodige kennis en inzichten hebben om met ingewikkelde installaties te werken of herstellingen uit te voeren. Maar ook ontwerpers van nieuwe technieken en bedenkers van machines om tijd en geld te besparen. Het zijn jobs met toekomst. Dat staat vast. Want ze helpen bedrijven efficiënter werken.

“Ik vind het een heel logische keuze om een beurs te organiseren voor zowel als ,want hoewel het om andere categorieën gaat, zijn de sectoren in kwestie wel nauw verwant. En heel wat van de bedrijven die deelnemen zijn in beide types profielen geïnteresseerd”, vertelt Maikel Van Geert, B2B Marketeer bij Jobat

“We doen ook een beroep op ons uitgebreide netwerk van studenten, zodat de deelnemende bedrijven makkelijk een grote groep starters bereiken. Bij , krijg je automatisch te zien hoe groot je match is met de openstaande vacatures, maar natuurlijk ben je vrij om voor elke beschikbare job te solliciteren.”

Meer dan solliciteren

Heb je al een job waarin je je technisch talent kwijt kan? Ook dan is boeiend voor jou. Natuurlijk geeft het event je de mogelijkheid om (coronaproof) te solliciteren bij meerdere straffe bedrijven. Onder meer De Lijn, MIVB, Bekaert, Engie, Jan De Nul, Otary, Proximus en Scania zijn van de partij.

Daarnaast vinden er ook heel wat plaats over diverse interessante onderwerpen. Goed om je verder te ontwikkelen in je job of om toekomstperspectieven te verkrijgen. De VRT geeft je bijvoorbeeld een blik achter de schermen. Ook aan televisie maken zit namelijk een erg technische kant. De VDAB staat in voor een coachingsessie. BureauStroom kaart het belang van zelfzekerheid in je carrière aan en A-Lissome heeft het over communicatietechnieken.

Jobkiosk

Vind je je droomjob niet in het aanbod van de deelnemende bedrijven? Neem dan een kijkje in de . Hier presenteren we je alle jobs in techniek en engineering van de organisaties die niet aanwezig konden zijn op de beurs. Ook in dit geval helpen we je vlot op weg naar je sollicitatie op een andere dag.

Praktisch

  • De Jobbeurs Techniek & Engineering vindt plaats op 3 juni 2021, van 14u tot 19u.

Virtuele jobbeurs Techniek & Engineering 2021


Bron: