Welke OPPO Find X3-smartphone past het best bij jou?
Foto: OPPO

De verschillende Find X3-smartphones hebben elk sterke troeven. Weet je niet welk model bij je past? Lees verder en ontdek jouw ideale smartphone!

Wie van de drie?

OPPO lanceerde onlangs de Find X3 Lite, Neo en Pro. Met deze drie nieuwe Find X3-smartphones weet OPPO opnieuw een uitmuntend design te koppelen aan de nieuwste technologische snufjes en uitstekende camera’s. Even slim is dat je kunt kiezen uit drie modellen op verschillende prijsniveaus. Zo betaal je nooit te veel of voor iets dat je niet nodig hebt. Maar welke OPPO Find X3-smartphone past het best bij jou: de Lite, de Neo of de Pro?

Waarom drie Find X3-modellen?

Heel simpel: niet iedereen heeft hetzelfde nodig. Het instapmodel, de OPPO Find X3 Lite, heeft bijvoorbeeld een kleiner scherm dan de twee andere en is daardoor iets dunner. Dat vind je misschien net iets handiger. Het scherm van de Lite is trouwens wel van het OLED-type, een hele prestatie in deze prijsklasse.

De Neo is het slanke tussenmodel dat wel heel veel deelt met het Pro-vlaggenschip. Qua design is de Find X3 Neo verfijnder en luxueuzer, en ook de camera’s zijn beter. Voor je apps en foto’s is er plek genoeg dankzij een gigantische 256 GB aan opslag. Wisselen tussen apps en games gaat ook supervlot omdat er zo veel geheugen (12 GB) voorzien is.

Welke OPPO Find X3-smartphone past het best bij jou?
Foto: OPPO

Het beste van het beste

Voor de allerbeste hardware, camera’s en beeldkwaliteit moet je bij de Find X3 Pro zijn. Dit toptoestel kan moeiteloos wedijveren met eender welke rivaal. Hij is onder meer uitgerust met een groots 6,67-inch OLED-scherm dat haarscherpe beelden aan 120 Hz toont. Wat dat betekent? Het verschil merk je meteen bij het scrollen op een webpagina of bij bewegende beelden. 120 Hz zorgt dat elke beweging er supervloeiend uitziet. Beelden komen daardoor scherper over en tegelijkertijd ervaar je meer rust – een droomcombinatie. Eens je dit ervaren hebt, wil je nooit meer terug.

OPPO zet graag in op praktische innovaties, zoals SuperVOOC-snelladen. Dankzij deze functie laad je de smartphone heel snel op. In een tiental minuten is je Find X3 Pro al voor veertig procent opgeladen. Hou je niet van kabels? Ook het draadloos laden gaat bij dit topmodel in een rotvaart.

Welke OPPO Find X3-smartphone past het best bij jou?
Foto: OPPO

Verschillen, maar ook gelijkenissen

Tussen de Lite-, Neo- en Pro-versie van Find X3 bestaan er significante verschillen. Zo zijn het design en scherm telkens anders. De Find X3 Pro is natuurlijk de max met zijn gebogen 6,7-inch scherm, waterdichtheid volgens de IP68-norm en het opvallende vierkante camerablok aan de achterzijde. De Find X3 Neo pakt uit met een piramidetextuur aan de achterkant die goed in de hand ligt. Vingerafdrukken? Heeft hij geen last van. De Find X3 Lite is dan weer speelser en dunner.

Maar de drie OPPO Find X3-modellen delen ook heel veel DNA. Het drietal komt met 5G, vier camera’s op de achterkant, het intuïtieve ColorOS dat bovenop Android 11 draait, een prachtig OLED-scherm en – natuurlijk – een scherpe prijs. Het zijn alle drie erg goede smartphones die veel bieden voor wat ze kosten.

Altijd een goede camera

Alle OPPO Find X3-modellen zijn sterk als het gaat om foto’s en video’s. Je vindt op de achterkant daarom altijd vier camera’s, AI Quad Camera genaamd. Maar het draait niet enkel om de specificaties. Bij het filmen en fotograferen krijg je veel hulp van de AI en extra functies.

Ook de betaalbare Find X3 Lite pakt uit met indrukwekkende fotoprestaties, onder andere dankzij een hoofdcamera van 64 megapixels die zelfs in een donkere omgeving knappe kiekjes maakt.

De Find X3 Neo doet er nog een fors schepje bovenop. Een onvergetelijk familiemoment of die knappe oldtimer leg je perfect vast met de geavanceerd beeldsensor. Ook als het schemert, want deze camera is heel lichtgevoelig. Een speciale nachtmodus helpt om indrukwekkende shots te maken. Een detail in de verte haal je dichtbij met de telelens en 3x optische zoom. Een ultragroothoeklens en een macrocamera vervolledigen je camera-arsenaal.

Welke OPPO Find X3-smartphone past het best bij jou?
1x Microscopeshoot Foto: OPPO

De Find X3 Pro presteert nog beter. Speciaal ontwikkelde beeldsensors van Sony en lenzen geven je ongezien veel mogelijkheden bij het filmen en fotograferen. Van een ongelooflijke vakantiefoto met een breed gezichtsveld van 110,3 graden tot spectaculaire 60x-ingezoomde beelden van de vezels in je jeansbroek, er lijken geen grenzen te bestaan aan wat je kunt doen.

Welke OPPO Find X3-smartphone past het best bij jou?
2x Microscopeshoot Foto: OPPO

En selfies maken, dat doen de drie OPPO Find X3-smaertphones ook als de beste. Zowel de Lite, Neo als Pro bezitten aan de voorkant een 32-megapixel camera om de perfecte beautyshot te maken. Dus ongeacht welke van de drie OPPO-smartphones je kiest, je kunt het gegarandeerd vieren met een geslaagde selfie!

Wil je meer weten over de verschillen tussen de Find X3 Lite, Neo en Pro? Ontdek hier alles over de drie nieuwe, innovatieve OPPO Find X3-modellen »