Ook technische jobs op jobbeurzen

Virtuele jobbeurzen raken ingeburgerd: je vindt er de meest uiteenlopende werkgevers en jobs. De virtuele jobbeurs van Jobat op 1 april 2021 bevestigt dat.

“Het is toegankelijk voor werkzoekenden van alle leeftijden en opleidingsniveaus”, zo benadrukt Maikel Van Geert, B2B event manager bij Jobat.

In totaal staan er op de jobbeurs enkele honderden jobs open, en dat gaat van administratie en verkoop tot de klassieke technische jobs. Werkgevers die zich al aangemeld hebben, zijn onder meer Brico Plan-It, Bekaert, Vivaldis en Easykit.

DIGITAAL SOLLICITEREN

Vandaag biedt een virtuele jobbeurs dezelfde reikwijdte aan jobs die je bij een klassieke jobbeurs zou terugvinden. “Bij deze jobbeurs is dat ook zo. Met dat verschil dat je er jobs over heel Vlaanderen en Brussel kan treffen”, vult Van Geert aan. Of hoe je dus de job en werkgever uit je regio naar keuze kan vinden en contacteren.

Waarmee de virtuele jobbeurs van Jobat van 1 april 2021 tegelijk ook bevestigt dat , en dat voor alle soorten jobs. Met dank aan corona.

PRAKTISCH

Virtuele jobbeurs Vlaanderen

  • WANNEER? Donderdag 1 april 2021 van 14 tot 19 uur
  • WAAR? Bij jou thuis, of waar je maar wil!

Gratis aanmelden/registreren kan op

Ter info: Op donderdag 3 juni 2021 organiseert Jobat nog een virtuele jobbeurs, specifiek voor werken in techniek en engineering. Gratis aanmelden/registreren kan nu al op
BRON: