Virtuele zorgbeurs van Jobat op 4 maart 2021
De virtuele jobbeurs Werken in de Zorg vindt plaats op donderdag 4 maart 2021 van 14u tot 19u.

Ruim twintig zorgbedrijven blazen op 4 maart virtueel verzamelen voor ‘Werken in de zorg’, de jobbeurs van Jobat. Naast de klassieke zorgjobs, zoals verpleegkundigen, zijn ook andere profielen welkom. Ook mensen die nog niet in de zorg werken.

De deelnemende zorgorganisaties zijn divers: van Ziekenhuis Oost-Limburg en Jessa Ziekenhuis tot UZ Antwerpen en UZ Brussel. Maar onder meer ook Wit-Gele Kruis en Senior Living Group. “We zitten momenteel aan meer dan vijfentwintig deelnemende zorgorganisaties van over heel Vlaanderen en Brussel, en dat is toch al een mooi aantal”, vertelt Maikel Van Geert, B2B & event marketeer bij Jobat.

De jobbeurs is er zeker niet alleen voor de typische zorgprofielen. “Van de honderden jobaanbiedingen zijn er uiteraard heel wat voor zorg- en verpleegkundigen, maar ook voor leidinggevenden, IT-profielen en tal van anderen”, benadrukt Van Geert. Om mensen aan te trekken die een tweede carrière in de zorg overwegen, zal Zorgnet-Icuro op de virtuele beurs bijvoorbeeld ook omscholingsprogramma’s komen toelichten.

  • Lees ook:

Schrijf gratis in

Inschrijven en deelnemen verloopt erg vlot, legt Van Geert uit. “Een kandidaat wordt op de beurs via het platform automatisch gematcht met de aanwezige organisaties en jobs. Je gaat via (video)chat met hen in gesprek en krijgt meteen feedback. Door je cv op te laden, kan je dit ter plekke eenvoudig delen. En je kan ook vooraf een videogesprek aanvragen bij een deelnemende organisatie, zodat je niet op antwoord moet zitten wachten.”

Gratis registreren kan via . Dit online evenement is toegankelijk voor werkzoekenden van alle leeftijden en opleidingsniveaus.

Jobat virtuele Zorgbeurs 4 maart 2021

Lees ook: