Familiedrama in Balen: politieman doodt partner, ook stiefdochter overleden
Foto: Bert De Deken

In de Antwerpse Kempen zijn drie personen om het leven gekomen bij een familiedrama. Dat bevestigt het Antwerpse parket. Politieman Werner M. (49) zou zijn partner hebben omgebracht. Hij verwondde ook zijn stiefdochter (13), die later aan haar verwondingen overleed.

De feiten speelden zich af aan De Lei in deelgemeente Olmen en werden woensdagochtend net voor 7 uur ontdekt. De man van 49 jaar en vrouw van 41 jaar vormden een koppel. Het derde slachtoffer is de 13-jarige dochter van de vrouw.

Volgens onze informatie zou het gaan om politieman Werner M., die werkzaam was bij de federale politie in Antwerpen en voordien bij de wegpolitie. De beweegredenen zijn nog onduidelijk. Het is evenmin bekend of de feiten gepleegd zijn met het dienstwapen van de agent, al is er wel een wapendeskundige op de plaats delict geweest.

Het parket wil voorlopig niet dieper ingaan op de omstandigheden van het drama. Het gerechtelijk labo en de wetsdokter komen woensdag nog ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.

Wie vragen heeft rond zelfdoding, kan terecht op de zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be