Michelle Obama heeft rol in nieuwe Netflix-serie
Michelle Obama in de nieuwe serie Waffles + Mochi. Foto: Netflix

Michelle Obama heeft een rol te pakken in de nieuwe Netflix-serie Waffles + Mochi. De eerste ‘original’ die de streamingdienst voor kleuters maakt, is bedacht door Grounds Productions, het nieuwe productiehuis van Michelle en haar man Barack.

Obama speelt een supermarkteigenaar die de twee hoofdpersonages de wereld instuurt zodat ze goede chef-koks kunnen worden. De twee wezentjes Waffles en Mochi komen uit de diepvries en alles wat zij maken is van ijs. Obama spoort het tweetal aan om ook echt eten te leren maken.

‘Ik ben zo blij dat ik deel kan uitmaken van deze hilarische, hartverwarmende show. En dat zeg ik niet alleen vanwege de rondvliegende winkelwagen. Ik wou dat Waffles + Mochi er al geweest was toen mijn dochters opgroeiden, want het is het soort programma dat leuk is om als gezin te bekijken. Het geeft ouders gemoedsrust als ze weten dat hun kleintjes ook iets leren’, aldus Michelle.

De serie is vanaf 16 maart te zien op Netflix en telt voorlopig tien afleveringen van twintig minuten. Het is overigens niet de eerste serie waarin Michelle Obama te zien is. Zij speelde in 2014 al mee in de serie Parks & Recreation.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig