Nieuwe James Bondfilm opnieuw uitgesteld, nu tot oktober
Een affiche van de film in Londen toen die nog in april zou uitkomen. Foto: REUTERS

De geruchten gingen al een tijdje, en nu heeft filmstudio MGM bevestigd dat James Bond-film ‘No time to die’ inderdaad pas later dit jaar te zien is. De eerder al uitgestelde première stond gepland voor 2 april dit jaar, maar de planning is nu dat de film vanaf 8 oktober 2021 in de bioscopen te zien zal zijn.

De 25ste film over 007 stond oorspronkelijk gepland voor november 2019, maar werd uitgesteld tot februari 2020 en later naar april 2020, omdat de aanvankelijke regisseur Danny Boyle tussentijds het project verliet. De release in april 2020 werd vanwege de coronapandemie al meerdere malen uitgesteld omdat filmhuizen over de hele wereld moesten sluiten.

In de film lijkt de Britse geheim agent zijn turbulente leven achter zich gelaten te hebben en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dat wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.

Het coronavirus is in veel gebieden nog steeds heel aanwezig. Hollywood-studio’s lijken daardoor terughoudend om hun grootste films naar de bioscoop te sturen. Veel bioscopen zijn gesloten en degene die open zijn, hanteren strikte opkomstlimieten om sociale afstand mogelijk te maken.

No time to die is de laatste Bond met Daniel Craig in de rol van de geheim agent.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig