Luc en Liliane herontdekten het plezier van het bakken, al wilde hun vlaai maar niet lukken. Tot Liliane een oud receptenboekje van haar overleden moeder terugvond. Heb je ook zin om te bakken? Maak het jezelf gemakkelijk door jouw boodschappen online te shoppen bij Collect&Go!

Nu Liliane niet meer van de oven weg te slaan is, doet Luc de boodschappen. Ben jij ook de boodschapper in huis? Dan is het wel handig – én veilig – om die online te bestellen en nadien op te halen bij Collect&Go. De boodschappen kun je afhalen bij een afhaalpunt – er zijn er meer dan tweehonderd, dus sowieso eentje in je buurt – op het moment dat je zelf doorgeeft.

Wat ook gemakkelijk is aan online shoppen, is dat je niet zelf alle etiketten hoeft te bestuderen in de rekken. Bij Collect&Go kun je meteen de Nutri-Score van je boodschappen raadplegen. Daarnaast selecteer je vlot gluten- of lactosevrije producten. Op je gezondheid letten gaat zo vanzelf.

Nieuwe routines: Liliane herbeleeft haar kinderjaren in de keuken
Foto: Colruyt

Dagvers

Evenwichtig eten betekent ook letten op de kwaliteit van je ingrediënten. Daar mag je gerust op zijn met Collect&Go. Onze medewerkers kiezen met veel liefde dagverse producten voor je uit.

Wat stiekem ook wel gemakkelijk is, als je even geen inspiratie hebt om elke dag iets nieuws op tafel te toveren: bij Collect&Go doe je extra ideeën op voor je weekmenu. Ook met restjes kun je creatief aan de slag: oud brood is ideaal om te verwerken in een broodpudding.

Wil jij ook gemakkelijk online je boodschappen doen?
Ontdek alle troeven van Collect&Go! »