Twee tieners zwaargewond bij ongeval met vluchtmisdrijf in Antwerpen
Themabeeld. Foto: BELGAIMAGE

In het Antwerpse district Hoboken zijn donderdag twee jongeren zwaargewond geraakt bij een ongeval met vluchtmisdrijf. Dat heeft de lokale politie bekendgemaakt.

De slachtoffers, twee broers van 10 en 15 jaar oud, liggen met ernstige verwondingen in het ziekenhuis, maar zijn buiten levensgevaar.

Het ongeval gebeurde donderdag omstreeks 16.45 uur op het kruispunt van de Oudestraat met de Notelaarstraat. De twee slachtoffers waren onderweg van school naar huis en staken op dat kruispunt via het zebrapad de straat over toen ze werden aangereden door een voertuig. Verschillende omstanders bekommerden zich om de slachtoffers.

Er zijn voorlopig geen directe getuigen van het ongeval, ook camerabeelden konden de politie niet helpen. De precieze omstandigheden zijn dan ook nog onduidelijk.

De politie doet nu een oproep naar getuigen en vraagt ook aan de bestuurder van het betrokken voertuig zelf om zich alsnog te melden. Uit een eerste verklaring van een van de slachtoffers kan afgeleid worden dat de betrokkene met een eerder kleine witte of grijze wagen reed.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig